Više detalja smrti azilanta u Sandžaku: Sumnja se da je ispao iz kamiona

Još neidentifikovanog muškarca, koji je davao znake života, u mestu Draževići na magistralnom pravcu Nova Varoš – Prijepolje primetio je jedan vozač, ispostavilo se lekar

Istraga o slučaju muškarca tamne puti, najverovatnije azilanta, koji je preksinoć pronađen teško povređen na putu kod Nove Varoši, a kasnije preminuo u Prijepolju, za sada nije utvrdila kako je zadobio smrtonosne povrede. Ipak, postoje pretpostavke koje ukazuju da je stradao u saobraćajnom udesu.

Sumnja se da je on kao slijepi putnik ispao iz kamiona u koji se neopaženo zavukao i da je povrijeđen od pada na asfalt, možda čak i točkova vozila koje je prešlo preko njega.

Još neidentifikovanog muškarca, koji je davao znakove života, u mestu Draževići na magistralnom pravcu Nova Varoš – Prijepolje primetio je jedan vozač, ispostavilo se ljekar, koji je pokušao da mu pomogne i reanimira ga.

On je pozvao hitnu pomoć koja ga je napre prevezla u novovaršku, a odmah zatim iz nje u prijepoljsku bolnicu gdje je nešto kasnije preminuo od posledica povreda karlice, rebara i unutrašnjih organa.

Juče je izvršena odbukcija tijela stradalog koja je pokazala da on nije bio žrtva nasilja, nego da je smrt najverovatnije nastupila kao posledica saobraćajne nesreće.

Ovaj azilant, čija starost se procenjuje na oko 25 godina, istog dana viđen je na nekoliko lokacija oko Nove Varoši. Pretpostavka je da je tražio parkiran kamion u koji je mogao da se pritaji i nastavi put, a takođe i da ga je našao.

– Sumnja se da se on neprimjećeno zavukao negde u kamion, verovatno ispod šasije, a kada je kasnije kamion krenuo i stigao do krivine u Draževićima da je odatle ispao na put. Moguće je da je pao pod točkove kamiona kojim se prevozio, ili da je preko njega prešlo drugo vozilo koje je kasnije naišlo – priča izvor Blica upućen u istragu.

Džak na putu

Prema informacijama iz prijepoljske policije, jedan kamiondžija je, primetivši nešto na putu, pomislio da je nekome ispao džak. Telefonom je javio kolegi koji je išao iza njega da se pripazi u krivini u Draževićima i da zaobiđe “džak” koji leži na magistrali. Nešto kasnije naišao je automobil u kome je bio lekar koji je prepoznao čoveka na putu, zaustavio vozilo i pokušao da mu pomogne.

(Telegraf.rs)

Foto: Sušić Milan

Broj pregleda: 544

Izvor: Sandzakdanas

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *