Unakazila se plastičnim operacijama, uletala iz skandala u skandal: Mladoženja negirao da se oženio sa njom! (FOTO)

U industriju zabave zakoračila je već kao 6-godišnja devojčica, a kao tinejdžerka se zahvaljujući lepom licu pojavila u više od stotinjak reklama…

Tara koja slavi 45. rođendan, interes javnosti više ne izaziva glumačkim ulogama i lepim licem, već preteranim estetskim zahvatima, drastičnim promenama kilaže i ispijenim izgledom koji je rezultat prekomerne uporabe droga, opojnih sredstava i alkohola o kojima je godinama zavisna.

Poslednjih godina je zanemarila glumu u potpunosti i bavi se produciranjem, ali i dalje priželjkuje najprestižniju filmsku nagradu, što je otkrila u jednom od nedavnih intervjua.

Još uvek želim da isvihun Oskara. To je san svakog glumca”, priznala je Tara i dodala da uvežbavala govor još od tinejdžerskih dana za trenutak kada će primiti zlatni kip. No Oskar joj je promaknuo, a umalo je dobila Zlatnu malinu iliti nagradu za najgore glumačko ostvarenje u filmu “My Boss’s Daughter”, u kojem je glumila s Eštonom Kučerom.

Svetsku slavu može zahvaliti ulozi Viki u “Američkoj piti” čijih se nekoliko nastavaka snimalo tokom 90-ih godina, no to je danas u seni njenog turbulentog privatnog života.

foto: Profimedia

Pričalo se mnogo o njenoj ovisnosti, problemima s poremećajem ishrane, a od bujnih oblina ostale su joj samo grudi koje je povećala implantantima, a operacija nije baš najbolje prošla što je vidljivo i na današnjim fotografijama.

“Izgledalo je sve gore i gore. Nisam nikad mislila da ću jednom imati takve užasne bradavice”, izjavila je.

Tara se podvrgnula i operaciji stimaka zbog čega dugo vremena nije mogla dugo nositi ni bikini. Navodno je operisala i lice i ubirzgavala botoks.

foto: Profimedia

Svojevremno je slovila i kao jedna od najvećih holivudskih zabavljača, družila se sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardašijan, a vodila je buran ljubavni život. U martu 2000. godine upoznala je Karsona Dalija s kojim se nakon sedam meseci veze i verila. Ipak, ljubav nije potrajala pa su prekinuli veridbu u leto 2001. Devet godina kasnije zaprosio ju je bogati preduzetnik Majkl Akstman, ali i ta je veridba iz nekog razloga propala.

Nakon toga se zaljubila u danskog preduzetnika Majkla Lilelunda, a njen  predstavnik za štampu je 2011. godine objavio vest da su se venčali, no navodni je mladoženja sve porekao. Iste je godine objavila i da se udala za bugarskog finansijera Zaharija Kehajova, no uskoro je priznala kako njihov brak zapravo nije zakonit.

2014. godine izlazila je s izraleskim muzičarom Erezom Eisenom, a 2016. godine prijavila se s kolegom Dinom Majom za učestvovanje u šouprogramu “Marriage Boot Camp: Reality Stars”, ali se ispostavilo da uopšte nisu u vezi pa su bili diskvalifikovani. Sa kim je uvezi ovih dana, nije poznato.

Izvor: Kurir

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *