U Radničkom optimisti uoči utakmice sa Radnikom

Pomoćni trener Radničkog iz Niša Zumbul Mahalbašić rekao je da su njegovi fudbaleri motivisani pred utakmicu sa Radnikom.

Izvor: B92

(Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

(Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

“Bez obzira na probleme koji nas prate, mi smo se za ovaj susret spremali u dobroj atmosferi. Veoma smo motivisani i želimo pobedom da odemo na reprezentativnu pauzu, tokom koje ćemo imati vremena da mnoge stvari u igri dovedemo u red. Domaćini smo, igraćemo napadački i svi smo optimisti po pitanju konačnog ishoda”, rekao je Mahalbašić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog igraju u subotu od 16 časova na svom terenu protiv Radnika, utakmicu 14. kola Super lige Srbije.

“Protivnika poštujemo. Radnik je dobra i disciplinovana ekipa, imaju u svojim redovima sjajnog strelca Makarića, veoma su borbeni, ali dobro smo ih analizirali i smatram da ćemo se mi pitati na ovom meču”, dodao je pomoćni trener niške ekipe.

Fudbalere Radničkog neće predvoditi trener Milan đuričić, koji je zaražen korona virusom. U ekipi neće biti Žarka Markovića, koji je u prošlom kolu dobio crveni kartin, Dušan Pantelić je povređen, a Nenad Gavrić ima korona virus.

“To su izuzetno bitni fudbaleri za našu igru, ali imamo dugačku klupu i igrače koji su spremni da ih zamene na pravi način”, dodao je Mahalbašić.

Radnički u utakmicu ulazi kao osmoplasirani na tabeli sa 21 bodom, dok je Radnik na 15. poziciji sa 14 bodova.

Posle utakmica za vikend, sledi pauza u Super ligi Srbije zbog obaveza reprezentacija u baražu za Evropsko prvenstvo i utakmica u Ligi nacija.

Izvor:

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *