Škrijelj raskrinkao SPP i Muratovića: “Krivi ste za stanje u ŠKOLI”

Ahmedin Škrijelj, odbornik liste “SDA Sandžaka – Dr. Sulejman Ugljanin”,  na jučerašnjoj sjednici Skupštine grada Novog Pazara javio se za riječ, između ostalog, i povodom izvještaja novoizabranog direktora JKP “Vodovod i kanalizacije” Gradimira Nedeljkovića.

Škrijelj kaže da Novi Pazar ne treba da plaća Beogradu nikakve takse da bi koristio vode u Sandžaku, na šta je Admir Muratović, odbornik liste “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja” optužio Škrijelja da vode boji neprimjerenim “nacionalnim obilježjima”. Na ovu optužbu Škrijelj je odgovorio raznim kontraoptužbama, ali najupečatljivija optužba jeste da djeca u osnovnoj školi “Avdo Međedović” u Selakovcu “nemaju čime da se griju” iako je tu školu “nelegitimnim konkursom” kako Škrijelj tvrdi, preuzeo kadar SPP stranke.

Podsjećanja radi,u ovoj školi je uvedena prinudna uprava i imenovan direktor škole, inače aktivista Stranke pravde i pomirenja, a upravo odbornik Admir Muratović je predsjednik Školskog odbora.

Obraćanje Škrijelja možete pogledati na video snimku:

Interesantna je i dalja rasprava ova dva odbornika sa različitih odborničkih lista koju takođe možete pogledati ispod teksta.

Broj pregleda: 1.774
Izvor: Sandzakdanas

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *