Priboj / Ovo je SRBIN koji je PRIJETIO pribojskom imamu Harunu ef. Eminagiću

Na svom facebook profilu oglasio se i napadnuti glavni imam iz Priboja, Harun ef. Eminagić, pa je tom prilikom obznanio mesenger prijeteću poruku od strane izvjesnog Stefana Hadžipešića. Kako kaže efendija Eminagić to je uradio da bi uklonio sve sumnje u vjerodistojnost upućenjih prijetnji, i da bi se počinilac ovog gnusnog djela što prije pronašao, pa vam prenosimo fb status ef.Eminagića u cjelosti:

ISTINE RADI!
Obzirom da sam od mnogih dobio sugestiju da javno objavim profil dotičnog i upućene poruke kako bi se otklonila svaka sumnja da je, možda, sve izmišljeno, a sa druge strane, možda, neko i prepozna ovog teroristu i na taj način pomogne istragu, ovog trenutka to i činim. Također, pošto pojedini forsiraju neko dugovanje prema nekome poručujem:

-Oni koji me znaju-znaju da nikad nikome ni po kojem osnovu nisam bio, niti ostao dužan, već sam nastojao da budem od koristi i činim dobro ljudima.

-Oni koji me ne znaju neka pitaju one koji me znaju ili neka imaju u vidu da postoji policija kojima se prijavi dužnik i na taj način dug naplate, a ne da se šalju šovinističke i terorističke poruke ne štedeći pritom ni ženu ni djecu.

Sve je uredno predato policiji i tužilaštvu na dalje postupanje, ali ISTINE RADI neka ste upoznati.

Skrinšot Stefanove poruke

Skrinšot Stefanove poruke

Skrinšot Stefanove poruke

Skrinšot Stefanove poruke

Skrinšot Stefanove poruke

Skrinšot Stefanove poruke

Broj pregleda: 1.136

Izvor: Sandzakdanas

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *