Prekinut meč u Crnoj Gori zbog poruke posvećene Amfilohiju

Utakmica 12. kola šampionata Crne Gore između OFK Petrovca i Titograda nakratko je prekinuta zbog transparenta posvećenog pokojnom mitropolitu Amfilohiju koji je bio istaknut na ogradi terena.

Na transparentu je pisalo “Đedo” uz nacrtan krst i “1938-2020”, godine rođenja i smrti Amfilohija, a utakmica je prekinuta sve dok poruka nije uklonjena, prenosi crnogorski portal “Klub de Montenegro”.

Pomenuta situacija dogodila se u 5. minutu utakmice kad je nepoznata osoba sa ulice okačila transparent i potom zapalila nekoliko baklji. Usledio je višeminutni prekid meča, a navijač je na molbu kapitena Petrovca skinuo transparent i okačio ga na terasu jedne od obližnjih kuća.

Susret dve najlošije plasirane ekipe završen je pobedom gostiju (3:1). Petrovac posle 11 utakmica ima pobedu, četiri remija i šest poraza, dok je Titograd odigrao susret više i upisao po tri pobede i remija uz šest poraza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi


Izvor: nova.rs

The post Prekinut meč u Crnoj Gori zbog poruke posvećene Amfilohiju appeared first on SANDZAKLIVE.COM – Najuticajniji portal u Sandžaku..

Izvor: Sandzaklive

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *