Poznate dame i loši izbori: Modni promašaji 2020-te

Ponekad je linija između vulgarnosti i prihvatljivosti zaista tanka, a ponekad je jednostavno vrlo očigleno da je nešto previše ili u ovom slučaju premalo.

To je na prvom mestu ove godine dokazala Irina Shayk, prošetavši ulicama Menhetna praktično u gaćicama, duksu i kaubojskim čizmama. Na prvom je mestu nije samo iz razloga što je najpoznatija među ovim damama iz šou-biz industrije, već i zato što ovo nije uradila samo jednom.

Na drugom mestu su dva modela, jedna je možda više poznatija po svom Instagram uticaju, no što je po radu u oblasti klasičnog modelinga i manekenstva – u pitanju je Paige Woolen, čije telo definitvno zaslužuje pažnju (koju mu ona u neizmernim količinama i daje na svom nalogu) ali u javnosti bi možda mogla malo da smanji doživljajčipkani brushalter crne boje uvek izgleda sjajno, ali ne ukoliko ga vidi ceo svet.

Treće mesto pripalo je poznatijoj modeling zvezdi – Nicole Murphy, koja je jednostavno samo preterala sa principom “više je više”, obukavši dezeniranu haljinu sa dubokim izrezima na apsolutno sve strane.

Ukoliko želite da isprobate princip “više je više” to onda svakako radite sa više garderobe ili u ovom slučaju više tkanine u priči.

Golotinja jednostavno nikada neće biti in.

Inicijalizacija u toku…

Izvor: Kurir

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *