OVDE ŽIVI UČESNICA “ZVEZDA GRANDA” Ogromna slika Ostroga usred dnevne! Tu su i uspomene na pokojnu majku, Krstinji je ovo OAZA MIRA

Takmičarka muzičkog šou-programa “Zvezde Granda” nam je pokazala gde živi, a u stanu preovladavaju uspomene na pokojnu mamu, fotografije, kao i velika slika manastira Ostrog.

Krstinja TodorovićFoto: RAS Srbija

Krstinja Todorović

Učesnica “Zvezda Granda” Krstinja Todorović otvorila nam je vrata porodičnog doma u Podgorici. Njene glasovne mogućnosti oduševile su ljude širom bivše Jugoslavije, a o njenoj novoj kilaži pričaju svi. Za kratko vreme Krstinja je uspela da smrša skoro pedeset kilograma, a kako nam je kazala, volela bi da oslabi još oko 20. Topao i sunčan dan Krstinja uglavnom provodi ispred kuće. Prostrano dvorište, japanska kaki jabuka i cveće krase njenu oazu mira.

– Dobar dan. Baš mi je drago što ste došli da vidite gde živim. Ovo dvorište je veliko i baš volim da uživam kada je sunčano ispred kuće. Nekada i sama uzmem da kosilicom sredim travnjak. A naravno kao i svaka žena, cveće obožavam, tako da se i njemu posvetim – kaže nam na početku razgovora Krstinja, koja nas poziva da uđemo u dnevnu sobu.

Krstinja TodorovićFoto: RAS Srbija

Krstinja Todorović

– Kuća je sada u procesu renoviranja. Krečimo je, sređujemo neke prostorije, tako da mi je žao što je ne vidite u punom sjaju. Suprug i ja smo veliki perfekcionisti, tako da smo odlučili da sredimo naš dom tip-top – kaže kroz osmeh mlada pevačica.

Ona nam se pohvalila da sama sređuje kuću, te da nije od onih žena koje traže pomoć sa strane.

– Mnogo sam pedantna osoba i čini mi se da niko bolje od mene ne može da očisti kuću. Jedino što ne volim da radim jeste da peglam. Ali i to nekako odradim – kaže kroz osmeh Krstinja, koja je pre skoro tri godine otišla iz porodičnog doma i sa suprugom Bogdanom započela novi život.

Krstinja TodorovićFoto: RAS Srbija

Krstinja Todorović

– Kuća u kojoj sam odrasla mi je jako bitna. Iako sam udata, ja često volim da dođem i prespavam kod mojih. Tu sam odrasla i to je mesto gde ću se uvek rado vraćati. U maju će biti tri godine kako živim u bračnoj zajednici. Suprug i ja smo samostalni i nema ništa lepše od toplog doma i mira u kući – iskrena je i otkriva kako teče takmičenje Zvezde Granda.

– Takmičenje u ovoj sezoni je jako interesantno. Marija Šerifović koja je moja mentorka, pre svega je veliki čovek, profesionalac i neko ko se istinski bori za sve nas. Saradnja sa njom mi je puno pomogla – kaže Krstinja i dodaje da je ovu sezonu obeležila i njena vizuelna transformacija.

Krstinja Todorović - domFoto: RAS Srbija

Krstinja Todorović – dom

– Ova sezona je za mene veoma upečatljiva s obzirom na to da se iz kruga u krug dešava i moja telesna transformacija. Kritike jesu jednim delom uticale na mene da smršam, ali prvenstveno je moje zdravlje bilo ugroženo- rekla nam je ona.

U domu ove mlade zvezde „Granda” primećujemo dosta porodičnih fotografija, ali najemotivniji trenutak za Krstinju bio je gubitak mame.

– Već je 13 godina prošlo od mamine smrti, a svakim danom sve više osećam prazninu. Uspomene postoje, ali ne u onom broju koliko bih ja htela, s obzirom na to da sam sa samo 10 godina ostala bez najbitnije osobe u životu. Više se sećam bezbrižnog detinjstva sa njom, a i opake bolesti kroz koju smo prolazili svi porodično – kaže Krstinja, koja ima veliku podršku supruga.

Krstinja TodorovićFoto: RAS Srbija

Krstinja Todorović

– Moj suprug od prvog dana razume i podržava moj posao, ali s druge strane ne voli medijsko eksponiranje i često me ljudi pitaju zašto ga nema u sobi emocija u “Zvezdama Granda”. Ali eto, prosto je takav – ističe ona.

VIDEO Krstinja Todorović – rekorder u mršavljenju

Izvor: blic.rs

The post OVDE ŽIVI UČESNICA “ZVEZDA GRANDA” Ogromna slika Ostroga usred dnevne! Tu su i uspomene na pokojnu majku, Krstinji je ovo OAZA MIRA appeared first on SANDZAKLIVE.COM – Najuticajniji portal u Sandžaku..

Izvor: Sandzaklive

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *