Ona je moja krv, ne mogu sa njom da budem u svađi!

Luna Đogani i njena majka Anabela Atijas više od pola godine nisu pričale i bile su u veoma lošim odnosima. Ipak, od kada je Luna saznala da je u drugom stanju, sve svađe i ružne reči su zaboravljene i majka i ćerka su nerazdvojne. Kako je došlo do pomirenja, objasnila je Luna u „DeToxic“ emisiji.

– Sa mamom sam se, naravno, pomirila. To je bilo samo pitanje vremena. Ne mogu da zamislim da moje dete, sutra, živi bez mene. I sad mi je loše kada pomislim na tako nešto, da živimo odvojeni jedno od drugog, jer ipak ga nosim devet meseci u stomaku. Naravno da mi je moja majka najbitnija, ona je moja krv, bez njen ne bi bilo mene – rekla je Đoganijeva u „DeToxic“ emisiji koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“ svakim radnim danom su 12, 17, 20 i 00 časova.

Šta je još Luna pričala pogledajte ovde

Osim ove emisije, na Toxic TV kanalu možete među prvima pogledati premijere pesama i spotova, kao i snimke iza kamera, a u narednom periodu i nove emisije u produkciji Toxic-a. Toxic TV pratite putem MTS IPTV platforme na poziciji 115, Supernove, Radius Vektora i Kopernikusa na poziciji 21, kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na Google Play i AppStore servisima.

Foto: Promo / Promo

Izvor: blic.rs

The post Ona je moja krv, ne mogu sa njom da budem u svađi! appeared first on SANDZAKLIVE.COM – Najuticajniji portal u Sandžaku..

Izvor: Sandzaklive

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *