Nekadašnji Partizanov Brazilac prešao u Zlatibor

Posle napadača Andreja Bogićevića, koji je stigao iz Grafičara, superligaš Zlatibor Čajetina nastavlja da dovodi novajlije.

Izvor: B92

Foto: FK Zlatibor

Foto: FK Zlatibor

U klubu se nadaju da će to doprineti cilju, opstanku u Superligi Srbije.

Predsednik kluba Veljko Radulović i sportski direktor Predrag Ristanović, su na planinskoj lepotici Zlatibiru predstavili četiri pojačanja, svi su vezni igrači.

Najveće je svakako Eliomar Silva (32 godine), koji stiže iz Inđije a javnosti je ponat i po nastupima za Partizan i Javor.

Uz njega ugovore su potpisali i Stefan Denić (Radjički Obrenovac), Seid Mulamuratović (Sjenica) i Danilo Milenkovic (Radnički Niš).

Činimo sve sa Zlatibor opstane u ligi. U veznom redu imali smo puno problema i zato smo se i najviše pojačali na tim pozicijama. Igrače koje smo sada predstavili pratimo već neko vreme. Za Silvu je bilo zainteresovano nekoliko klubova u regionu, ali smo bili najbrži. Brazilac je atraktivan i jedva čekam da se uigra sa ostalima. Siguran sam da će on ali i druga pojačanja našem treneru Zoranu Njeguši biti od velike koristi“, istakao je Veljko Radulović, predsednik FK Zlatibor.

Foto: FK Zlatibor

Foto: FK Zlatibor

Sportski direktor Predrag Ristanović osvrnuo se na pojačanje iz Brazila.

Silva je imao sjajnih utakmica za nekoliko srpskih klubova. Zna da razigrava ostale igrače. Verujemo da će njegovo iskustvo doprineti da naši napadači budu mnogo efikasniji“, istakao je Ristanović.

Zlatiborci su najavili još nekoliko pojačanja, na redu su novi igrači u defanzivi. Od 12. Januara slede pripreme na Paliću, i svi veruju u dobar start.

Izvor:

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *