Naslovne strane za subotu 14. novembar 2020.

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za subotu, 14. novembar 2020. godine, pišu o novim epidemiološkim merama protiv širenja epidemije virusa korona, povišici plata u javnom sektoru, fudbalskoj reprezentaciji i o borbi protiv kriminala.

BLIC – “Zatvaranje noćnih klubova manja šteta od izgubljenih života” o zajedničkom stavu medicinskog dela Kriznog štaba za suzbijanje zaraze virusom korona o merama protiv epidemije. “Smušeni ‘orlovi’ i smušeniji Tumba” o igri fudbalske reprezentacije Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – O povišici u javnom sektoru “Za koliko će tačno porasti zarade”. O predlogu mera epidemiologa za sprečavanje širenja virusa korona “Zatvaranje kafića u 18 ili 21”.

DANAS – “Vakcine za kovid stižu, ali ne zna se kada” prenose informacije koje su dobili od kompanije Fajzer u vezi sa nabavkom vakcina protiv virusa korona. Intervju sa bivšim predsednikom Srbije i sadašnjim predsednikom Socijal demokratske stranke Borisom Tadićem “Svi ministri iz Vlade su manje ili više nagradjeni za neki kriminal”.

POLITIKA – “Podzemlje ima kontakte u državnim strukturama” o obračunu sa kriminalom koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Navode i da Srbija neće uvesti sankcije Belorusiji.

Izvor: Beta

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *