Naslovne strane za sredu, 11. novembar 2020. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 11. novembar, uglavnom pišu o pandemiji korona virusa i sudjenjima za zločine OVK pred sudom u Hagu.

ALO List se bavi postupcima za zločine OVK i postavlja pitanje zašto se ne sudi i Fatmiru Ljimaju, pod naslovom “Ko štiti najvećeg trgovca organima”.

BLIC “Vakcina u masovnoj upotrebi sredinom 2021”, o Fajzer-Biontek vakcini protiv korona virusa. “Borićemo se za još veću ulogu žena u društvu”, izjava premijerke Srbije Ane Brnabić.

VEČERNJE NOVOSTI “Ordeni Konu, Tiodoroviću, slikaru Muhinu” kome će predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodeliti ordenje na Dan primirja u Prvom svetskom ratu. “Novi crni rekord, bolnice prepune”, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

DANAS “Zahtevna logistika nove vakcine sve komplikuje”, o proizvodnji i distribuciji Fajzer-Biontek vakcine protiv korona virusa. “Dugoročno planiranje umesto estradizacije pandemije”, autorski tekst epidemiologa Predraga Djurića.

INFORMER “Putin: Tači mora biti osudjen za zločine”, list prenosi izjavu ruskog predsednika Vladimira Putina. O pandemiji korona virusa “Vakcina za gradjane u martu”.

KURIR O korona virusu piše “Upozorenje, lažni lekovi protiv korone mogu da vas ubiju”. Na naslovnoj strani list najavljuje autorski tekst ambasadora Nemačke u Srbiji Tomasa Šiba “Nemačka i EU daju milijarde evra za vakcinu protiv korone”.

POLITIKA “Traganje za kontaktima kao nemoguća misija”, o merama u borbi protiv korona virusa. “Šta sve možeš na izborima u Americi”, piše list po poglašenju pobednika.

SRPSKI TELEGRAF O navodima republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa o kradji izbora i odluci američkog Ministarstva pravde da se ponovo broje glasovi, list piše pod naslovom “Tramp dobija Viskonsin, Džordžiju i Pensilvaniju, ostaje šef SAD”.

Izvor: Beta

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *