Nakon tri propala braka, Hale Beri (54) je potpuno odustala od ljubavi: A onda je naišao on! (FOTO)

Holivudska zavodnica Hale Beri (54) srećno je zaljubljena u četiri godine mlađeg muzičara Vana Hanta (50). Vezu je javno potvrdila u septembru ove godine, a sada dobro upućeni izvori tvrde da je zaljubljenija nego ikad.

“Imala je brojna loša ljubavna iskustva i jednostavno je u jednom trenutku odsutala od ljubavi. Van Hant ju je naučio kako ponovo da voli nekoga, ali i sebe. On je divan, pažljiv i šarmantan muškarac, a hemija među njima je toliko jaka”, govori za Us Weekly jedan od dobrih glumičinih prijatelja.

Slavna 54-godišnjakinja prijateljima se pohvalila kako nekad jednostavno “na prvu” znaš da je osoba ona prava za tebe, a ona je to tek sada iskusila.

Pre nekoliko dana pohvalila se kako zajedno slave Noć veštica, a pre toga da su proveli njen rođendan u Las Vegasu.

Boemska ljubav muzičara i njegove muze: 4 nepoznate priče iz privatnog života Džejn Birkin i Serža Gensbura! (FOTO)

Podsetimo, Hale Beri iza sebe ima tri propala braka. Za Erika Džastisa udala se 1993, a razveli su se četiri godine kasnije. Novu šansu braku dala je 2001. kada se udala za Erika Beneta. I ovoga puta sreća je potrajala samo četiri godine. Poslednji nesrećni brak trajao je tri godine s Oliverom Martinezom od 2013. do 2016. godine.

S Oliverom ima sedmogodišnjeg sina, dok iz vanbračne veze s deset godina mlađim kanadskim modelom Gabrijelom Obrijem ima 12-godišnju ćerku.

Izvor: Kurir

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *