NA LIJEČENJU U UŽICU BLIZU 120 PACIJENATA / U PRIJEPOLJU se smanjuje u Sjenici povećava broj inficiranih

10. novembar
U Užicu manje novoinficiranih

Od prethodnog izveštaja do danas Kovid-19 je potvrđen kod 48 lica: Užice –12, Priboj – 11, Čajetina – 8, Prijepolje – 7, Nova Varoš –4, Sjenica – 4 i Kosjerić –2.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 3402 slučajeva infekcije korona virusom (Kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U izolacionom dijelu Opšte bolnice u Prijepolju nalazi se 7 pacijenta suspektna na COVID 19 infekciju, uradjen je PCR test i čekaju se rezultati, dok su 3 pacijenta sa pozitivnim testom upućena na dalje lečenje u Užice.

U Opštoj bolnici u Užicu hospitalizovano je 16 pacijenta pozitivnih ili pod sumnjom na kovid, 13 pacijenata je na intenzivnoj nezi, od kojih je 10 na respiratoru.

U privremenokj kovid bolnici u Krčagovu pozitivnih ili pod sumnjom na kovid je 102 pacijenata.

9.novembar

U užičkoj Opštoj bolnici smešteno je 17 pacijenata pozitivnih ili pod sumnjom na kovid, njih 13 je na intenzivnoj nezi, a osam pacijanata je na respiratorima, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Užice.

U privremenoj kovid bolnici je 103 pacijenata, što je za 17 pacijenata više nego krajem protekle sedmice.

U informaciji iz Zavoda za javno zdravlje navode da se „nedeljom ne transportuju uzorci u laboratoriju Vatreno oko, pa iz tog razloga danas nema rezultata (samim tim ni izveštaja) o broju pozitivnih lica na Kovid – 19“.

Broj pregleda: 145

Izvor: Sandzakdanas

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *