Mujagić: Prohodni putevi do svakog domaćinstva, stanje sa električnom energijom normalizovano

Predsjednik opštine Sjenica, Munib Mujagić, juče je izjavio za TV Sanu da su prohodni putevi do svakog domaćinstva, i da je stanje sa električnom energijom normalizovano, njegovu izjavu prenosio u cjelosti.

“Što se tiče čišćenja lokalnih puteva koji su u nadležnosti lokalne samouprave, sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su svi putni pravci prohodni i da više ne postoji praktično niti jedno selo, niti jedna kuće do koje se ne može saobraćajno doći. Lokalna samouprava je jučer i danas učinila napor, sa dvadesetak mašina je u svim pravcima i u isto vrijeme krenula u kampanju raščišćavanja puteva i kažem, eto, da su svi putni pravci na teritoriji opštine Sjenica prohodni.

Što se tiče elektro-snabdijevanja, bilo je par ispada sistema baranskom i šaranskom kraju, te na području sela Gonje, ali, koliko ja imam informacija, ekipe Elektrodistribucije su blagovremeno izašle na teren također istovremeno u svim pravcima, pa je i u tom smislu stanje normalizovano i stabilizovano, tako da možemo da kažemo da je, nakon ovog sniježnog udara koji je u zavisnosti od teritorije bio od 20 do 40 centimetara, stanje normalizovano u rekordnom roku”, kazao je predsjednik opštine Sjenica Munib Mujagić.”

Broj pregleda: 302

Izvor: Sandzakdanas

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *