KOMŠIJE PROBUDIO LAVEŽ PASA Kada su pogledali kroz prozor ostali šokirani JEZIVIM PRIZOROM, otkriveni detalji tragedije u Kotežu (FOTO)

Telo muškarca tridesetih godina pronađeno je rano jutros ispred zgrade u beogradskom naselju Kotež. Komšije je, kako kažu, probudio lavež pasa, a kada su pogledali kroz prozor ostali su šokirani prizorom!

– Telo muškarca pronađeno je ispred zgrade, oko 6 i 40 ujutru, bez znakova povreda, poslato je na Institut za sudsku medicinu na obdukciju – rekli su za “Blic” iz MUP-a.

Telo mladića ostavljeno ispred zgrade u KotežuFoto: Snežana Krsitć / RAS Srbija

Telo mladića ostavljeno ispred zgrade u Kotežu

Stanari naselja kažu da su u neverici i da ne znaju ko je mladić koji je pronađen mrtav.

– U ovom kraju dugo nije bilo ovoliko policije. Ovde inače policija cirkuliše, nadgleda, ali ovo niko nije očekivao – kažu meštani Koteža za “Blic”.

Foto: Snežana Krsitć / RAS Srbija

Prema nezvaničnim informacijama mladić čije je telo pronađeno nije ubijen. Sumnja se da se predozirao u jednom od stanova. Njegovo telo nakon toga dve osobe iznele su iz stana i ostavile ispred zgrade!

Foto: Snežana Krsitć / RAS Srbija

Policija je došla do snimka na kom se vidi kako dve osobe iznose telo muškarca iz zgrade i utvrđeno je ko su osumnjičeni.

Izvor: blic.rs

The post KOMŠIJE PROBUDIO LAVEŽ PASA Kada su pogledali kroz prozor ostali šokirani JEZIVIM PRIZOROM, otkriveni detalji tragedije u Kotežu (FOTO) appeared first on SANDZAKLIVE.COM – Najuticajniji portal u Sandžaku..

Izvor: Sandzaklive

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *