Kjara Feranji otvorila vrata svog garderobera: Hiljade tašni, cipela i krpica! (VIDEO)

Profil Kjare Feranji je nezabilazna adresa za sve ljubitelje mode, a posebno u vreme pandemije koronavirusa kada je pokazala kako na dobar način koristiti društvene mreže. Podsetimo, influenserka je pokrenula GoFundMe kapmanju i uspela da prikupi nekoliko miliona evra za izgradnju intenzivne nege u jednoj milanskoj bolnici. Da joj ide dobro i dalje na poslovnom planu, dokazuje saradnja sa raznim brendovima, a skoro sve čega se dohvati rasproda se u istom danu.

Kjara je u karantinu posebno aktivna na Instagramu pa možemo videti detalje iz njene svakodnevice s Fedezom i sinom Leom, a svakog dana pokazuje i odlične odevne kombinacije. Vog je dobio uvid i u njenu fantastičnu garderobu, a video su objavili na svojim društvenim mrežama. Sve što imamo reći je – kakav raj!

Ako ne poput raja, onda barem poput manjeg stana, s obzirom na to da se sastoji od nekoliko prostorija, s foteljom na sredini. Pretpostavljamo, za razmišljanje o nedoumici koja se zove “nemam-šta-da-obučem”. Teško je reći koji je deo bolji, onaj s torbama, cipelama, patikama, aksesoarima… Kako izgleda ormar, možete videti u nastavku.

Izvor: Kurir

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *