Impotentan je, nije oprao zube od 2019: Šokantne optužbe bivše žene slavnog muzičara!

Bivša žena čuvenog Fila Kolinsa, Orijana Sevej, tužila je muzičara optužujući ga da je odustao od njihovog dogovora prema kojem je trebalo da joj da polovinu kuće u vrednosti od 40 miliona dolara.

U tim dokumentima Kolinsa je opisala kao pustinjaka koji nije oprao zube ili sebe mesecima, piše Page Six.

Orijana, koja je Kolinsu rekla da ide na službeni put i tom prilikom se udala za drugog muškarca, tvrdi da je muzičar 2017. počeo puno da pije i dodaje kako je često “padao od kombinacije lekova na recept i prekomernog alkohola”.

Kaže čak kako je u nekoliko navrata udario glavom kad je pao i prijavljivao se u bolnicu pod pseudonimom. Takođe je tvrdila da je do 2019. Kolins “postajao sve depresivniji, povučen, nasilnik i, nakon operacije na leđima, sve više zavistan od antidepresiva i tableta protiv bolova”.

Sve ljubavi Fidela Kastra pretvarale su se u pakao: Svaku ženu koja ga je iskreno volela, on je uništio!

foto: Profimedia

“Nije mogao da ima seks. Prestao je da se tušira, pere zube i da se oblači normalno. Zapravo, nije oprao zube ili tuširao se od 2019. do avgusta 2020. kad je otišao iz našeg doma”, rekla je Sevej.

Takođe je rekla da on nije u stanju više da pravi pesme ili snima muziku i da je bio “emocionalno i verbalno nasilan” prema njoj, kao i da je često ignorisao potrebe svoje dece.

Kolinsovi advokati tvrde da njena prijava sudu “sadrži litaniju dokazno lažnih, nematerijalnih, drskih, skandaloznih i prevrtljivih optužbi koje nemaju nikakve veze s pravnim zahtevima u ovom slučaju”.

Izvor: Kurir

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *