Evo kako su naše lepe voditeljke izgledale pre 14 godina! (FOTO)

Marija Kilibarda (40) i Irina Vukotić (44) uspešno plivaju voditeljskim vodama skoro dve decenije, a poznato je da su dugi niz godina bliske prijateljice.

Lepa i harizmatična tv lica svoj prvi susret sa televizijom imale su na nekadašnjem trećem kanalu, od kojeg datira i njhovo druženje.

Marija danas važi za jednu od najlepših žena u Srbiji, a njen sinonim je pozitivna energija, a zatim i neodoljiv šarm, harizma, osmeh i duhovitost kojima pleni.  Njena četiri godine starija koleginica, slovi za jednu od najzgodnijih tv lica.

Ali, sećate li se kako su izgledale neposredno pre gašenja nekadašnjeg trećeg kanala – televizije na kojoj su započele svoje novinarske karijere?

Irina je sada odlučila da se priseti tog perioda, tako što je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je sa Marijom i još tri tadašnje voditeljke koje su kasnije napustile televiziju.

Godina 2006. Nekadasnja Zoom ekipa 3k❤️ Mara i ja smo i dalje u ljubavi sa televizijom, Natalija nam je u Americi, a Sanja i Marija su otišle nekim drugim putevima. Toliko ljubavi, putovanja, snimanja izlazaka, ideja”, napisala je Irina u opisu fotografije.

Irina Vukotić za Stil: Samo ovo može da nam pomogne da iz epidemije izađemo kao pobednici!

Slažete li se s nama da se nisu mnogo promenile, te i danas zrače istom lepotom kao i pre više od decenije?

Marija Kilibarda u mini haljini zapalila Instagram: Nikad bolje nije izgledala! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Izvor: Kurir

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *