Danas je jedna od najatraktivnijih žena sveta, a u detinjstvu je bila gojazna: Bila sam na dijeti sa samo 10 godina!

Američka manekenka Olivija Kulpo (28) koja je na izboru za mis Univerzuma 2012. godine ponela titulu danas važi za jednu od najatraktivnijih žena sveta.

Olivija, koju je američki muški magazin “Maksim” 2019. godine izabrao za najzgodniju ženu na planeti, sada je medijima otkrila kako se u detinjstvu borila sa lošim samopouzdanjem zbog gojaznosti

Bila sam si ružna dok sam odrastala, čak sam se i u svojoj porodici osećala poput crne ovce... Moja starija sestra izgledala je poput Barbike, a ja sam imala ozbiljnih problema s prekomernom kilažom, baš sam bila ružno pače“,  otkrila je gostujući u podkastu “Emergency Contact”, koji vode Simon Huk i Melisa Grej Vašington, prenosi People.

O ovim fotografijama ne prestaje da se priča: Manekenka u nikad provokativnijem izdanju! (FOTO)

foto: Profimedia

Bivša misica otkrila je i kako ju je otac Piter nagovorio na dijetu kad je imala samo deset godina.

“Tata mi je zaista neverovatan lik – uvek je bio sportski tip koji trči maratone i vodi aktivan i zdrav način života. Upravo su me njegovi postupci naučili da nema rezultata bez ulaganja i odricanja... Danas znam da su me sve te borbe u detinjstvu oblikovale kao osobu i pomogle da izgradim samopouzdanje koje imam danas”,  objasnila je Olivija.

Manekenkina sestra Aurora, koja je takođe bila gost pomenutog podkasta rekla je kako je Olivija bila svesna svoje gojaznosti. 

“Bez obzira na sve, znala je da privuče pažnju na sebe. A onda je s godinama postala ‘pravi komad’ i završila na naslovnici Sports Illustrateda. Tako se to radi”, rekla je ponosna sestra bivše misice. 

Kad Naomi Kembel kaže šta treba da radite – tu nema mesta za grešku: Manekenka otkrila svoje bjuti rituale!

Izvor: Kurir

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *