ĆERKA VAM JE OLOŠ, ŠTA JE TU PROBLEM: Vuk Mob i Kijina majka ponovo u sukobu – zapušila mu usta JEDNIM PITANJEM! (VIDEO)

Nastavlja se rasprava oko afere “trojica za nedelju dana”!

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Nakon što je Vuk Mob u Zadruzi priznao da je bio intiman sa Kijom Kockar, pevačica mu je “iz spoljnog sveta” poručila da je “nebitan lik”, a reper je pevačicinoj majci u naletu besa odbrusio: “Gospođo, Stefan Karić, Sloba i ja smo opštili sa vašom ćerkom u nedelju dana, je*avali smo je sva trojica”.

Kija je nakon toga najavila tužbu, a potom se uključila putem poziva u Zadrugu i obračunala se sa reperom. Ovim povodom oglasili su se i Stefan Karić, kao i Slobodan Radanović, a Vuk je zatražio poligraf kako bi se dokazalo ko laže i tu se ne nazire kraj, jer su reper i Kijina majka Nadica ponovo raspravljali o ovome.

“Ja ne mogu njen drveni advokat da budem, ali biću. Rekla je da će ga poštedeti poligrafa, pa je rekla odmah da su bili u ljubavnoj vezi, Kiki Bijonse. Najpametnije bi mu bilo da se ostavi Kije Kockar”, rekla je Nadica.

NadicaIzvor: YouTube/Zadruga Official

“Ima slika neka što je ona pucala, pa je ona to uradila, spavaća soba je sa desne strane, a drvenu ljuljašku nema, ima jaje, ali to je skoro uzela. Ja sam rekla za poligraf, imam predlog, ali me je najviše pogodilo što je rekao da je ološ, prvo ono što je rekao da je bila u apartmanu, ali za to se izvinio, pogrešio je mlad, ali na kraju da mi kaže da je ološ, baš da je ološ, Boro, njoj kvalitete ne mogu da oduzmu”, tvrdila je Kijina majka, a onda je prekinuo Vuk, kako bi se nadovezao.

Reper je ponovo istakao da je celu priču otkrio i započeo jer je njegova verenica nazvana lažovom.

“Prvo, što se tiče poligrafa, ja sam sam inicirao, ne zbog mene, već zato što je mora verenica zvana dve godine unazad zvana lažovom i mene su pljuvali da sam to izmislio, mene ta priča kao priča nešto ne tangira, ja se ponavljam, to sam izneo, negirao sam od početka, sve dok Đedović nije rekao da moja verenica laže. Moja verenica nikada nije slagala, a što se tiče poligrafa, ja hoću da idem, samo da bi se stavila tačka. Niti sam joj psovao majku, niti nazvao prostitutkom, ja sam rekao da je njena ćerka ološ i šta je tu problem.Svestan sam da je Nadica povređena mojim izlaganjem, ali isto tako, koliko god je ona voli, mora da zna da njena ćerka nije savršena, i da svako od nas ima greške u životu. Ne kažem da treba nekog kamenovati, ali kada je cela ta tema pomenuta i kada se razvlačila, ja nisam inicijator te teme, ja sam samo izneo šta sam izneo”, rekao je Vuk, a Nadica ga je prekinula.

“Postavila bih mu pitanje da li je bio zaljubljen u Kiju i da li je prestao da je voli”, dodala je.

 Poslušajte ceo razgovor!


Nadica i Vuk Mob rasprava
Izvor: YouTube/Zadruga Official

Izvor: mondo.me

The post ĆERKA VAM JE OLOŠ, ŠTA JE TU PROBLEM: Vuk Mob i Kijina majka ponovo u sukobu – zapušila mu usta JEDNIM PITANJEM! (VIDEO) appeared first on SANDZAKLIVE.COM – Najuticajniji portal u Sandžaku..

Izvor: Sandzaklive

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *