Bele pantalone za jesen? Modni trend koji prkosi vremenu i izgleda nikad bolje! (FOTO)

Sunčani ali hladniji dani smenjuju se sa kišnim, a kako se obući je sve manje sigurna formula. U takvim situacijama najbolji su neočekivani zaokreti, a šta je bolji protivotrov za tradicionalno tmurno vreme od belih pantalona? Da, pantalona koje obično povezujemo sa letom i kratkim topovima (i ponekad Džej Lo, ali to je druga priča).

Na sličnu ideju su izgleda došle i neke od devojaka sa Instagrama koje najviše volimo. Tek je kod njih vreme stalo i neke kao da su zarobljene u loopu leta koje kao da se nije ni desilo, ali one koje su odlučile da obznane smenu godišnjih doba to su uradile u belim pantalonama. Podvukao se tu i po koji par belih farmerki ali uglavnom govorimo o klasičnim pantalonama visokog struka sa faltama i širokim nogavicama. 

Elegancija na visokom nivou: Ovom stajlingu ni jedna žena ne može da odoli! (FOTO)

Na scenu stupaju slojevi i slaganje tekstura. Naravno, ovakve pantalone možete ukombinovati sa sakoom od istog materijala ali zar nije beskrajno zabavno uraditi neočekivano i upariti ih sa džemperom na tanke pruge i patikama? Ili rebrastom rolkom i maksi prslukom preko?

Blejzeri se odlično slažu u kombinaciji sa običnim majicama ispod. Igrajte na kartu opuštenog luksuza i nećete pogrešiti.

Melanija posle korona virusa, jača nego ikad: U crnom od glave do pete! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Izvor: Kurir

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *