ANA I BASTIJAN ODMARAJU U NEMAČKOJ, A EVO KO IM ČUVA SINOVE Prolaznici ih prepoznaju na svakom koraku! “Uživaju u istraživanju Berlina”

Bivši fudbaler odveo je suprugu u Nemačku, gde su proslavili njen rođendan, a ovih dana uživaju poput tinejdžera dok mališane čuva baka. Nakon fotografija koje su dospele u javnost svima je jasno kako Ivanovićeva na društvenim mrežama pozira poput blogerki i ko se nalazi s druge strane objektiva.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger Foto: Profimedia

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Ana Ivanović je u poslednje vreme sve više interaktivna s pratiocima na Instagramu, pa često deli fotografije i snimke iz privatne arhive. U tome da njene fotografije budu što lepše pomaže joj upravo suprug Bastijan Švajnštajger, koji s posebnim stpljenjem fotografiše svoju dragu i čak je savetuje kako da pozira za dobru sliku.

Ana IvanovićFoto: Instagram Ana Ivanović / screenshot

Ana Ivanović

– Svoj 33. rođendan Ana je proslavila s porodicom u Berlinu, a nakon intimne proslave odlučila je da prošeta sa Bastijanom ulicama nemačke prestonice i da zajedno uživaju u toplim jesenjim danima. Noseći zaštitne maske na licu zaljubljeni bračni par nije obraćao pažnju na znatiželjne poglede, već su zagrljeni uživali u istraživanju nemačke prestonice – objašnjava izvor, te dodaje:

– U jednom trenutku bivša teniserka odlučila je da se uslika na jednom od mostova, a njen dragi odmah je uzeo telefon i strpljivo čekao da se namesti za sliku. Basti je čak sugerisao Ani na koji način da pozira kako bi fotografija bila što lepša. Sve vreme su se osmehivali, pa je delovalo da istinski uživaju u pravom foto-editorijalu, s obzirom na to da je Švajni više puta slikao svoju suprugu. Samim tim, pokazao je da mu nimalo ne smeta njeno poziranje, već naprotiv uživa da Ana bude što zadovoljnija svojim slikama. U jednom trenutku joj je pokazao u koju stranu da se pomeri, kako da stavi ruku i koji profil da mu okrene.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger Foto: Profimedia

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

U bež kaputu, crnoj suknji i kratkim čizmicama, delovalo je da se Ana posebno sredila za ovaj editorijal, pa ne čudi što su iskoristili nekoliko lepih mesta u centru Berlina za fotografisanje. Iako je nosila naočare za sunce, a Bastijan masku i kapu, prolaznici su ih ipak prepoznali, ali oni nisu marili za radoznale poglede.

Podsetimo, prošlog petka Ivanovićeva je proslavila svoj 33. rođendan, a njen suprug poslao joj je čestitku koja je raznežila mnoge.

– Hvala za prelepe rođendanske želje iz svih krajeva sveta. Imala sam prelep dan s porodicom – poručila je Ana uz fotografiju na kojoj je nasmejana, a nakon toga usledila je i Švajnijeva čestitka i to, ni manje ni više, već na srpskom:

– Srce moje, želim ti sve najbolje. Srećan rođendan! Volim te puno, najviše! – rekao je Bastijan na snimku, i otkrio je da je supruzi za rođendan kupio ogroman buket cveća.

Ana Ivanović i Bastijan ŠvajnštajgerFoto: screenshot

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Poznato je da je upravo Ana zaslužna za to što bivši nemački fudbaler sve više poznaje srpski jezik. Na početku njihove veze Bastijan je čak na svojim kopačkama nosio nadimak kojim se međusobno oslovljavaju, “dušo”, i datum kada su započeli vezu.

Zaljubljeni kao prvog dana

Ana i Bastijan ne kriju da uživaju u porodičnoj idili, a ove godine su proslavili i četvrtu godinu braka. Na zajedničkim fotografijama uvek su zagrljeni i vidno zaljubljeni, a Ivanovićeva, koja sa Bastijanom ima sinove Luku i Leona, ne krije ni koliko uživa u ulozi majke.

– Porodični život doneo mi je mnogo radosti i uživam u ulozi majke. Dimenzija uspeha sada se meri osmesima na licima dečaka i koliko ćemo uspeti kao roditelji da im omogućimo da rastu s pravim vrednostima i razviju svoj potencijal. Roditeljstvo doživljavam kao veliku sreću, ali i odgovornost – naglasila je Ana za „Story” pre dva meseca.

VIDEO Ana Ivanović kuva

Izvor: blic.rs

The post ANA I BASTIJAN ODMARAJU U NEMAČKOJ, A EVO KO IM ČUVA SINOVE Prolaznici ih prepoznaju na svakom koraku! “Uživaju u istraživanju Berlina” appeared first on SANDZAKLIVE.COM – Najuticajniji portal u Sandžaku..

Izvor: Sandzaklive

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *